Krajobrazy
Góry
Morze
Las
Jeziora, rzeki
Przyroda
Wieś
Siedliska
Miasta
Architektura
Święta
Świątynie
Sacrum
Ludzie
Technika
Komentarze
Logowanie
Zarejestruj się
ZALOGUJ
wersja klasyczna
lubelskie
na kurki,pieprzówki zwał jak zwał ale smaczne
Polesie
|
Piszczac
lubelskie
Autor:
Robert Wakulski
Ocena:
Średnia ocena: 4.00 Ocen: 13 Odsłon: 807
Twoja ocena:
Dobre
Bardzo dobre
Tagi:
przyroda
lubelskie
województwo
Skomentuj
Do takiego użycia nadają się też kanie.Są bardzo aromatyczne i szybko schną.
Autor:
Henryk Milewski
Dodano:
2012-06-25 21:34:28
Dużo ich zbieram do suszenia. Póżniej po dokładnym rozdrobnieniu (zmieleniu) suchych, używam do aromatyzowania sosów do mięsiwa. To samo robię z rydzami. Palce lizać! :))
Autor:
borowiak
Dodano:
2012-06-25 20:28:46
Skomentuj